Sfaturi de machiaj pentru vara 2015

Sfaturi de machiaj pentru vara 2015Vara, caldura si umiditatea in exces pot sa iti strice cu usurinta un machiaj nu tocmai bine facut. Machiajul de vara trebuie in primul rand sa va protejeze de lumina soarelui dogoritor, apoi acesta sa nu se poata sterge de la sudoare. Iata cateva sfaturi de machiaj de vara:

Protectia solara

Acesta este primul lucru care ne vine in minte atunci cand vorbim despre machiajul de vara. Tu ar trebui sa iti iei toate masurile pentru a-ti proteja pielea de razele ultraviolete ale soarelui. In caz ca nu stiati, protectia solara este necesara nu numai in zilele insorite de vara, ci si in zilele  ploioase, deoarece razele ultraviolete sunt prezente in atmosfera. Folositi creme cu SPF 15 sau mai mare  în mod regulat. Dupa curatarea fetei, se  aplica o crema hidratanta potrivita cu SPF 15 sau mai mare. Daca aveti tenul gras ,cea mai buna solutie este crema hidratanta fara ulei .

Fundatia machiajului

Alegeti o fundatie fara ulei. Puteti chiar sa o diluati cu putina apa. Daca fundatia este prea grea pentru piele, aplicati o crema hidratanta care sa se potriveasca cu tonul pielii tale.

Machiajul ochilor

Nuantele deschise si  neutre sunt perfecte pentru zilele fierbinti din vara. Rimelul maro-negru , va face ochii sa para mai stralucitori. Alege intodeauna rimeluri impermeabile pentru zilele fierbinti si umede. Creioanele dermatografice de nuante neutre, mai ales maro si gri, sunt perfecte pentru vremea calda.
Cupio.ro

Obrajii

Pentru a da obrazului o stralucire naturala, se poate aplica un fard de obraz ultra fin. Pudra autobronzanta cu nuanta deschisa, va da obrazului un aspect natural bronzat

Buzele

Aplicati un balsam de buze sau rujuri pentru a hidrata buzele în timpul verii.
Cupio.ro     Avon

Latest Comments
  1. Rokoll@
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *