Idei de machiaj de seara

DivisimaEvenimentele nocturne necesita pe langa o tinuta impecabila, si un machiaj in ton cu aceasta. Intreaga atentie este indreptata spre marcarea ochilor, pentru obtinerea unui efect glamour, in doua variante de machiaj de seara.

Machiajul de seara pentru fototipurile de piele deschise la culoare

Pentru un machiaj de seara intrigant si sofisticat, utilizati pentru ochi tonurile calde inspirate de culoarea pamantului. Ca baza, aplicati pe pleoapa mobila, de la un colt la altul, un fard auriu. Coltul extern, il puteti marca realizand un V prin aplicarea unui fard intr-o nuanta calda, pamantie, pornind de la coltul extern, pana aproape de capatul sprancenelor. Trasati apoi inca o linie ce urmareste pliul ochiului, dupa care estompati spre interior. Ca urmator pas, nu va ramane decat sa aplicati fardul cu tenta maronie, intre liniile conturului, estompand-ul cu cel de baza, auriu.

Fardul se poate aplica si pe jumatatea exterioara a pleoapei inferioare. Ulterior, cu un dermatograf, trasati o linie subtire atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, apoi estompati cu ajutorul unei pensule plate.

Pentru un efect stralucitor si o privire luminosa, adaugati un fard auriu metalizat, din coltul interior, atat in partea superioara, cat si inferioara, pana la jumatatea ochiului. Machiajul ochilor se finalizeaza prin rimelarea genelor superioare cu mascara neagra.

Machiajul de seara care recreeaza un look oriental

machiaj oriental de searaEfectul particular al make-up-ului oriental, consta in contrastarea culorilor mate si inchise, cu cele deschise si perlate.

Aplicati fardul negru in coltul extern al ochiului, apoi estompati-l spre interior cu degetul sau utilizand o pensula plata. Nuantati apoi pleoapa superioara cu un fard maroniu. Peste fardul negru, aplicati cu atentie un fard intens violet, utilizand o pensula plata si finuta. Incepand din coltul interior si pana la mijlocul ochiului, continuati cu un fard auriu, dupa care, folosind din nou fardul violet, aplicati-l in coltul interior.

Cum dermatograful este nelipsit pentru crearea efectului oriental, trasati cu incredere, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, cate o linie bine marcata, finalizand cu o usoara alungire a coltului extern. Fardul negru, aplicat peste creionul negru, va stabiliza si fixa intregul machiaj.

Mascara, un element de make-up care intensifica privirea, indiferent de stilul adoptat, aplicati-l atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare.

O data ce noul sezon a adus schimbari evidente in garderoba fiecareia dintre noi, trebuie sa adaptam si obiceiurile de make up. Temperaturile tropicale si soarele ne afecteaza tenul, motiv pentru care trebuie sa fim atente atat la machiajul de zi, cat si la cel de seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *