Verdele proaspat in fashion, o culoare care ne conecteaza cu natura

Institutul Pantone a stabilit drept culoarea anului 2020 un verde revigorant care simbolizeaza dorinta de a reinnoi si care vorbeste despre primavara si natura. In general, verde este o culoare de echilibru, dar nuanta Greenery este mult mai mult decat atat, deoarece simbolizeaza renasterea naturii si reprezinta dorinta de a se respecta ritmurile pamantului. Greenery reprezinta acea vitalitate pura, energie, o adiere de vant rece care vine pentru a aduce un nou inceput.

Gucci, Micheal Kors, Moschino, Attico, Diane Von Fustemberg, Prada, Stella Jean si Miu Miu sunt doar cateva nume mari din moda care s-au grabit sa adauge Greenery in colectiile lor.

Greenery este o nuanta prezenta in natura si are un ton versatil. Poate fi combinata cu o paleta de culori neutre. Desi poate fi considerata alegerea perfecta pentru a ne indrepta atentia catre origini, in moda lucrurile nu se vad tocmai perfect. Asta pentru ca Greenery nu se potriveste oricarui tip de ten, cu toate ca roscatelor si celor cu tenul in culori calde le este foarte potrivita.

Greenery in combinatie cu alb aduce un plus de prospetime inocenta. Combinat cu maro si tonuri de pamant va arata, de asemenea, foarte bine. Se mai poate combina cu pasteluri, roz quartz, serenity sau galben pal, ori cu nuante metalice. Nu in ultimul rand, Greenery se armonizeaza cu nuante reci de albastru si cu galbenul vibrant. Specialistii recomand sa se evite aceasta nuanta din cap pana in picioare. Pe de alta parte, persoanelor care nu vor sa poarte nuanta in haine li se recomanda accesoriile: ochelari, palarie, pantofi sau geanta – acestea toate pot da o nota trendy tinutei.

Dincolo de fashion, aceasta nuanta atat de mult asociata cu ecologismul si natura este, de asemenea, foarte prezenta in tehnologie si inovare din cauza asocierii sale cu indrazneala, vigoarea si modernitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *