Rochii pentru vara 2013

Rochie de varaVara este sezonul în care poţi încerca nenumărate ţinute ce te fac să te simţi elegantă, lejeră şi confortabilă iar rochia constituie piesa ideală care scoate în evidenţă feminitatea şi senzualitatea unei femei. Indiferent de locul în care te afli şi tipul de situaţie dat, o rochie lungă îţi avantajează stilul, personalitatea şi silueta. Fie că alegi o rochie cu imprimeu floral, retro, maxi sau albă, efectele sunt mereu fantastice.

Rochiile scurte şi decoltate sunt accesoriul obligatoriu pentru femeiele ce vor să atragă priviri şi să iasă din tipar, indiferent de naunţe, dacă sunt cu imprimeu sau monocromatice. Femeile aleg cel mai adesea o rochie pe timpul verii deoarece sunt confecţionate din material uşoare precum bumbacul, voalul sau mătasea.

De asemenea, e bine de luat în seamă nuanţele deschise şi calde, care “resping” razele puternice ale soarelui. Şi ca dumneavoastră să fiţi în pas cu moda şi să vă bucuraţi cu prietenele de o ieşire în club sau o plimbare pe plajă, vă invităm să urmăriţi următoarele modele de rochii prezentate aici de  Starshiners

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *