Puloverul cu model norvegian, un must have pentru iarna 2020/2021

pulover in stil norvegian 2Puloverele cu model norvegian sunt perfecte pentru iarna, deoarece sunt foarte calduroase si confortabile. Despre acestea se poate spune ca sunt un clasic in lumea modei si in aceasta iarna, intrand in mare forta in anul 2020. Le puteti gasi atat la brandurile de lux cat si la magazinele cu costuri reduse.

Puloverul norvegian este cald, rafinat si foarte potrivit pentru iarna. Este adesea decorat cu modele si texturi in diferite culori de sezon, cu motive de iarna. Fara niciun dubiu, este un pulover despre care niciodata nu se poate spune ca nu se mai poarta.

Acest model de pulover ne duce, de asemenea, cu gandul la lana si la modele geometrice. Povestea acestuia incepe in anul 1200 in Norvegia si, desi a fost transformat de-a lungul secolelor, motivele caracteristice originale au fost pastrate de-a lungul anilor. Poate fi brodat manual cu desene pe partea superioara a corpului si poate fi accesorizat, de asemenea, cu ciucuri realizati din lana.

Multe branduri fashion, intre care si Saint Laurent, au inclus in colectiile lor pentru acest sezon o serie de pulovere stil norvegian in culori luminoase si decoratiuni multicolore pe piept si mansete. Pe de alta parte, brandurile low cost cum ar fi Mango si Bershka, au pariat pe pulovere in tonuri inchise, in contrast cu desene albe. Pe piata exista, de asemenea, diverse branduri dedicate exclusiv puloverelor norvegiene, cu mai multi ani de traditie, precum Dale din Norvegia. In colectia de imbracaminte Zara veti gasi pulovere norvegiene scurte, in timp ce la branduri de moda, cum ar fi Valentino, veti gasi astfel de pulovere cu aplicatii din perle. La Asos exista, de asemenea, diferite modele de pulovere norvegiene supradimensionate iar H&M a creat pulovere cu decoratiuni in negru si gri.

Indiferent de unde veti achizitiona un astfel de pulover, trebuie sa stiti ca sunt destul de usor de combinat si de inclus in tinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *