Leggings, un articol de imbracaminte perfect pentru ziua de Craciun 2016

leggings cu reni pentru craciunSclipitor, in tonuri de auriu, decorat cu reni adorabili si, mai presus de toate, in culori potrivite zilei de Craciun,acest articol vestimentar va da look-ului un plus de cald si de duios intr-o zi atat de speciala.

Puteti opta pentru tonuri de culoare rosie sau gri, imprimeuri de turta dulce si chiar elfi (pentru cele mai indraznete). Veti gasileggings in mai multe modele pentru orice tip de gust si stil. Nu aveti nicio scuza pentru a spune ca nu stiti ce sapurtati acest sezon de vacanta, cu acest articol de imbracaminte puteti face cat mai multe combinatii, asa cum ledoriti.

Puteti gasi leggings in magazinele online sau in cele fizice, precum Asos, Bershka sau H&M, care si-au lansatpropunerile in cele mai bune colectii de imbracaminte din care nu putea lipsi nici acest articol atat de indragit.

Puteti purta leggings in fiecare zi, atat pe strada cat si la evenimente mai pretentioase. Asa cum am spus inainte,cu leggings puteti face cat mai multe combinatii. Pentru un look clasc puteti opta pentru leggings si cizme UGG.

Adaugati un tricou supradimensionat, cateva accesorii simple si sunteti gata sa ii cuceriti prin stil pe cei din jur. Deasemenea, cizmele inalte intr-o culoare neutra se potrivesc bine cu leggings. Mai mult, leggings in tonuri de auriusi argintiu sunt ideali pentru petreceri si daca se completeaza cu pantofi cu toc inalt veti obtine un look de invidiat.

Exista stilisti care nu va recomanda sa purtat leggings pe strada, fiind de parere ca acestia ar trebui sa ramana doar in salile de sport, cursuri de dans etc. Cu alte cuvinte, sunt persoane care considera ca este inadecvat ca o femeie sainlocuiasca orice fel de pantaloni cu leggings. Parerea mea este ca atata timp cat stiti sa ii purtati in asa fel incat san u aratati ostentativ sau vulgar, puteti conta pe leggings in orice tinuta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *