Iti plac camașile in carouri? Trebuie să vezi aceste noi medele pentru femei

Azi vreau să vorbim despre…cămășile în carouri!
Acest tip de cămăși le poți purta în fiecare sezon, ele adoptă o ținută lejeră și sunt prezente în multe variante: pornind de la cele cambrate pe talie, cămăși scurte, lungi,  supradimensionate, cele care țin loc de rochie sport, avem diversitate la fel ca și în cazul cromaticii lor.

În funcție de cum vrei să o combini și de stilul tău, îți prezint idei de purtat cămașa în carouri.
Dacă vrei să ai ținută casual, poartă cămașa în carouri cu jeans slim, o geacă de piele neagră și botine cu toc gros, comod, (poți purta și teniși, pantofi gen oxford) alături de o geantă purtată în modul preferat.

Pentru a obține o ținută office, poartă cămașa cu o fustă-creion, un sacou și pantofi cu toc și o geantă tip diplomat, poți impresiona și cea mai exigentă persoană de la birou, bineînțeles toate acestea însoțite de o atitudine pe măsură.
Dacă vrei să afișezi ceva mai… îndrăzneț, ai putea să faci uz de o cămașă tip rochie, pantaloni din piele negri și cizme lungi cu toc înalt și o poșetă mică .

În cazul unei doze de nonconformism,alege o cămașă asimetrică cu un umăr gol, fără guler, care se încheie într-o parte cu nasturi și are cordon în talie. O poți purta cu jeans, dar și pe piciorul gol cu ghete, aceasta poate avea o culoare vie (roșu,verde,albastru,etc). Ești gata să cucerești podiumul!:)

Mai poți purta cămașa descheiată peste un tricou,în loc de jachetă, cu jeans și pentru mai mult stil încearcă o pălărie tip fedora și iată,ai obținut ceva de efect. Acest mod de a purta cămașa pe post de jachetă îl adoptă și Taylor Swift:) Un look comod poți forma din cămașă plus un șal legat  lejer în jurul gatului,jeans și cizme înalte așa cum am văzut la Lindsay Lohan.

Cămaşa în carouri mai poate fi combinată cu jeanşi skinny, cu balerini şi genţi supradimensionate. Dacă lași vreo trei nasturi descheiați poți îndulci look-ul, ești feminină.

Cert este că există modele de cămăși pentru toate gusturile și toate buzunarele, deci trebuie doar să alegi ce-ți place și să te avantajeze tipul ales.
Cămașa în carouri dă tentă masculină ținutei,arată că femeia care o poartă este independentă și puternică, deci, cu siguranță faci impresie bună în acest mod.

Eu de obicei, port cămașa în carouri combinată cu blugi de culoare închisă, un sacou clasic și botine negre,accesoriul fiind un ceas , o pălărie sau o eșarfă legată la geantă și mă simt bine în pielea mea, gata de o zi la birou.

Sper că articolul acesta te-a inspirat și pe tine și vei găsi modul potrivit de a purta o combinație reușită a cămășii în carouri și te vei simți minunat cu look-ul ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *