Idei de cadouri perfecte pentru Crăciun, de la Decathlon

Puține zile ne mai despart de sărbătorile de iarnă și chiar dacă a fost un an mai dificil din cauza pandemiei, e bine să îl terminăm cum se cuvine prin nelipsitele cadouri de Crăciun pentru cei dragi nouă.

Fiind un an greu așteptările oamenilor în privința cadourilor sunt poate mai mici, însă nu trebuie sa decepționăm pentru că sunt magazine unde găsim o gama variată de produse care pot fi cadoul perfect de Crăciun, la prețuri accesibile pentru oricine.

Și după cum v-ați dat seama, din titlul acestui articol, este vorba de Decathlon unde găsim o gamă variată de cadouri atât pentru femei și pentru bărbați, cât și pentru copii, chiar și până in 50 de lei.  Da, pare de necrezut dar Decathlon a creat o categorie pe site unde găsim peste 1500 de idei de cadouri până în 50 de lei.

5 idei de cadouri pentru EA

1. O perechete de gantere sau de greutați.

Dacă soția sau prietena ta este pasionată de sport și cum în sezonul rece este recomandat să facem mai mult sport indoor, o pereche de gantere sau greutăți reglabile pentru glezne și închieturi pot fi cadoul perfect! Le găsiți aici.

gante 2kg

2.  O geacă călduroasă de iarnă, impermeabilă, perfectă pentru drumeții.

Disponibilă în 3 nuanțe, această geacă de la QUECHUA, este perfectă pentru sezonul rece. Se poate achiziționa de aici.

3. O pereche de patine

Patinele pot fi un cadou cu care sigur o vei surprinde. Alege-i mărimea potrivită de aici.

4. O pereche de colanti pentru fitness

Creați dintr-un material moale și confortabil, pentru asigurarea unui maxim de confort, acești colanți negri Domyos vor fi o alegere bună. Îi puteți comanda online pe Decathlon.ro.

5. Un prosop moale pentru păr

Prosupul special conceput pentru uscarea părului poate fi cadoul care completeaza lista de cadouri pe care tu ai pregătit-o pentru persoana iubită. Îl poți comanda aici.

 

5 idei de cadouri pentru EL

1. O pereche e Ghete QUECHUA

Cu o talpă snowcontact din caciuciuc, aceste ghete ghete călduroase Quechua îi vor asigura o aderență bună pe zăpada iar prin faptul că sunt și impermeabile pot fi considetate un must-have pentru sezonul de iarnă. Sunt disponibile în două nuanțe, dând click aici.

 

2. Mânere pentru flotări – doar 25 lei

Ieftine și foarte utile, cu siguranță vor fi plăcute de prietenul/soțul tău dacă acesta este un impătimit de sport și își dorește un corp bine lucrat. Se pot cumpăra de pe Decathlon.ro

3. Un set de palete si fileu pentru tenis de masa

O idee de cadou ieftină pentru el care costă doar 55 de lei. Dacă sunteți pasionați de tenis de masă, poate fi cadoul perfect. Îl găsiți aici.

4. Țintă pentru darts

La doar 55 de lei ii puteți achiziționa o țintă pentru darts, perfectă pentru a juca atât în familie cât și cu prietenii. Vine cu 3 săgeți și o găsiți aici.

5. Lanterna frontală FORCLAZ TREK 900 USB

Dacă sunteți pasionați de drumeții sau ieșiti cu cortul, cu siguranță trebuie să aveți în dotare măcar o lanternă frontală de calitate, rezistentă la șocuri, pentru o iluminare puternică. Se poate comanda online de aici.

5 idei de cadouri sportive pentru copii, perfecte pentru Crăciun

1. Sanie pentru copii de 1, 2 sau 3 ani

Pentru plimbările pe zăpadă cu sania, o sanie specială pentru copiii până în 3 ani nu trebuie să lipsească niciunei familii. Prevăzută cu centuri de sigurantă, această sanie asigură confortul și sigurantă copiilor mici. O puteți comanda online de aici.

2. Bicicletă fără pedale pentru copii de 2, 3 sau 4 ani

Bicicleta fără pedale este o bucurie pentru orice copil. Pentru că circulă mult mai repede și pentru ca obosesc mai greu, bicicleta fără pedale este perfectă pentru4 iesirile în oraș și plimbările prin parc. Se poate cumpăra de aici.

3. Căciulă de săniuș cu capsă

Căciulă moale, călduroasă, cu capsă, fapt ce va face mai dificilă pierderea ei și copilul o va ține tot timpul pe cap. Disponibilă pe două culori, aici.

4. Coș de baschet pentru copii

Perfect atât pentru a fi montat în curte cât și pentru camera copilului, este cu siguranță o idee de cadou care ii va capta atenția oricărui copil. Cu doar 40 de lei puteți achiziționa coșul de baschet de aici.

5. Poartă de fotbal XL (mare)

Pentru pasionații de fotbal, o poartă din oțel poate fi cadoul perfect pentru a-și testa calitățile fotbalistice și pentru a se distra împreună cu prietenii sau familia. Se poate achiziționa de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *