Echipament de alergat pentru iarnă

Alergarea este cu siguranță o mare provocare pentru mulți, mai ales atunci când aveți programe stricte de alergare dimineața devreme sau seara târziu imediat după muncă. Exercițiile de alergare devin cam grele când temperaturile au scăzut foarte mult și trebuie să alergi la temperaturi scăzute.

Prin urmare, trebuie să găsiți strategii mai bune pentru a putea alerga confortabil în frig și în același timp pentru a nu vă pune în pericol sănătatea. A purta îmbrăcăminte adecvată pentru alergat poate fi una dintre cele mai bune modalități de a vă face confortabil în timp ce alergați în frig, iar pentru a vă achiziționa echipament pentru alegare, fie că vorbim despre pantofi sport fie că vorbim îmbrăcăminte, este bine să apelați la un magazin specializat în acest domeniu pentru  a avea acces la o gamă variată de produse și mai ales pe a avea acces la produse de calitate.

Ce să îmbraci când alergi iarna?

Este esențial să rețineți că hainele pe care le purtați la temperaturi reci nu ar trebui să fie prea grele sau prea groase, deoarece vă veți încălzi imediat când începeți să alergați. Veți transpira puternic dacă purtați haine prea groase și prea grele.

Pe de altă parte, a purta prea puține haine vă poate da o sensibilitate, o senzație de frig și de apariție a răcelii. Prin urmare, ai nevoie de un echilibru perfect asupra modului în care te îmbraci. Cu toate acestea, acest echilibru depinde de temperatura internă a corpului, de ritmul pe care îl alergi și de modul în care transpiri. Dacă sunteți un începător al activităților de alergare, trebuie să experimentați ce poate fi cel mai bine pentru dvs. și ce nu, în ce haine vă simțiți cel mai bine pentru a face atât alergarea în condiții confortabile cât și pentru a nu răci.

ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU ALERGĂRILE PE VREME RECE TREBUIE SĂ INCLUDĂ URMĂTOARELE:

– Căciulă sau bentiță

– Geacă de alergare

– Colanți sau pantaloni de alergare

– Mănuși de alergat

– Cămașă cu straturi de bază groase sau medii

– Șosete de alergare din lână, subțiri, ventilate, pentru a vă proteja și de frig

Asigurați-vă că întreaga listă de articole este realizată din materiale care elimină umezeala, cum ar fi poliester, lână merino și alte țesături sintetice care se usucă rapid și elimină transpirația din corp.
decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *