Ciocolata neagra te mentine in forma

Ciocolata neagra are nutrienti puternici care te pot proteja unui număr mare de boli.

Beneficiile ciocolatei neagre

Scade tensiunea arteriala

Medicii ar putea prescrie în curând ciocolată neagra pentru pacienţii cu hipertensiune arterială. Cercetatorii au observat beneficiile ciocolatei asupra tensiunii arteriale,publicand studiul în revista BMC Medicine.

Ciocolata neagra te mentine in forma

Combinând rezultatele a 15 studii, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că flavanols prezenta în ciocolata neagra, dilata vasele de sânge, ajutând la scaderea tensiunii arteriale natural. Flavanols în ciocolata neagra declanseaza sinteza endotelială de oxid nitric, care largeste arterele şi vasele de sânge, reducând în consecinţă, nivelul tensiunii arteriale.

Vindeca boli ale ficatului

Într-un studiu spaniol, prezentat la conferinţa anuală a Asociaţiei Europene a Ficatului din Viena, cercetatorii au raportat ca ciocolata neagra este benefica pentru persoanele care suferă de ciroză hepatică.

Reduce stresul

Ciocolata negra ar putea ajuta la reducerea stresului emoţional. Cercetatorii au descoperit ca persoanele sensibile la stres ar putea reduce în mod semnificativ nivelul de hormoni de stres în termen de două săptămâni doar consumand o tableta de ciocolata/zi

Bomboanele de ciocolată neagra ajuta la pierderea în greutate

Ciocolata neagra ar putea satisface pofta de mancare cu uşurinţă, reducând în mod semnificativ pofta de alimente dulci, grase si sarate. În plus, acizii grasi monosaturati din ciocolata neagra ar putea ajuta să topească  excesul de grasime din organism.

Bun pentru inima

Ciocolata neagra ar putea imbunatati starea de sanatate a inimii. O cantitate mica de ciocolata neagra ar putea oferi suficienti antioxidanti capabili sa previna rigidizarea arterelor. Chiar si fumatorii, care au un risc mai mare de artere rezistente , ar putea beneficia de aportul de ciocolata neagra.
StarShinerS          Kurtmann

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *