Curele in trend vara aceasta

curele de varaCurelele reprezinta unul dintre accesoriile cele mai importante ale tinutei tale. 2

Cel mai semnificativ detaliu in legatura cu alegerea unei curele este acela ca ea are rolul de a-ti evidentia talia. Cu alte cuvinte, asorteaza o curea tinutei tale numai daca iti permiti sa o poti face, altfel risti sa distrugi chiar si ceea ce ai creat pana acum. Asorteaza cureaua cu una din piesele vestimentare alese de tine si tinuta e gata!

In general, curele ofera variatii stilistice ample, avand culori si materiale de trebuinta foarte diferite. Fie ca este vorba de o curea din lac sau din piele, albastra sau rosie, acestea trebuie asortate garderobei tale neaparat, pentru a evita situatiile neplacute.

In acest an, accentul cade pe cataramele curelelor. Pentru un aspect desavarsit, este important ca acestea sa aiba dimensiuni mai mari si sa fie ori numele unui brand celebru, ori o simpla catarama metalica. In randul minimalistilor, aplicatiile multicolore sau stralucitoare sunt ideale pentru desavarsirea look-ului.

In acest sezon, curelele ofera posibilitatea pastrarii autenticitatii atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Strasurile sunt extrem de binevenite si cautate in randul femeilor, deoarece acestea creeaza impresia unei tinute cu atat mai fascinante. Avantajul unei curea cu strasuri este acela ca poate fi purtata atat ziua, cat si noaptea, cu usurinta.

Latimea potrivita curelelor in aceasta vara variaza de la o latime medie catre o latime mica. Libertatea de miscare este ingreunata, insa acele curele subtiri sunt special confectionate, din pricina evenimentelor la care participam.

Sa nu uitam totusi ca, pentru a arata foarte bine, este necesar sa alegem curea cea mai potrivita in functie de personalitatea noastra si modul nostru de a privi viata. De exemplu, o centura mai luxoasa poate fi purtata de o femeie cu gusturi mai deosebite, mai extravagante, pe cand o curea simpla, fara aplicatii sau alte modele se potriveste intocmai unei femei care prefera naturaletea in locul complexitatii si care ar opta totdeauna pentru lejeritate si prospetime in locul disconfortului pe care-l pot creea curelele luxoase. De aceea, iti recomandam sa faci o alegere in functie de parerea pe care o asi asupra vietii, tinand cont, totodata, si de culoarea care se asorteaza cel mai bine tinutei tale si stilul care te avantajeaza cel mai mult, astfel incat trasaturile tale cele mai de seama sa fie scoase in evidenta, iar cele mai putin placute sa fie mascate cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *