Modele de manichiura pentru Craciun. Cele mai frumoase modele de unghii de Craciun.

Modelele de manichiura pentru Craciun sunt la moda in acest final de decembrie. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor  doresc sa aiba niste unghii de Craciun care sa atraga admiratia tuturor.

De aceea noi venim in ajutorul vostru si va oferim cateva idei de unghii de Craciun, si chiar pentru tot sezonul de iarna, pentru a intra in atmosfera sarbatorilor de sfarsit de an 2020.

Idei de unghii cu brad de Craciun. Puteti incerca diverse combinatii de braduti, impodobiti, cu globuri, stele, etc, puteti folosi diverse fundaluri, recurgeti la  ceva cat mai unic si uimiti-va prietenii si familia cu modele cat se poate de frumoase de manichiura pentru Craciun.

 

model de unghii cu brad

 

Model de unghii cu om de zapada.   Pentru acesta de manichiura cu omuleti de zapada puteti picta cate un om de zapada diferit pe fiecare unghie, si in ton cu anotimpul de iarna va puteti folosi si de fulgi.

unghii cu omuleti de zapada

Cupio.ro

Modele de manichiura cu fulgi de zapada.  Unghiile cu fulgi de zapada sunt un must-have pentru doamne si domnisoare in perioada iernii.

unghii fulgi de zapada pentru iarna

Modele de manichiura 3D pentru Craciun. Sunt niste modele uimitoare care vor starni admiratia tutoror prietenelor voastre. Cu asemenea unghii veti atrage privirile tuturor.

unghii 3d pentru craciun

Alte modele de unghii pentru Craciun. Pentru alte modele foarte frumoase de manichiura pentru Craciun sau pentru iarna 2020 – 2021 puteti folosi reni, fulgi, caciulite de mos craciun, saniute, spiridusi sau brazi de craciun.

unghii caciula de mos craciun

Cupio.ro

diverse modele manichiura de craciun

Daca v-au placut aceste modele de manichiura pentru Craciun, nu ezitati sa ne recomandati si prietenelor voastre.

Latest Comments
  1. anca bene
    Răspunde -
  2. salon mirage bucuresti sector 3
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *