Scapa de stres cu aromoterapie

Parfumurile evoca emotii diferite. Ele ar putea să calmeze, sa excita sau să întristeze. Aromoterapia utilizeaza aroma de uleiuri vegetale pentru a modifica starea de spirit. Aceasta este larg utilizata pentru gestionarea stresului.

Cum se poate utiliza aromoterapia pentru a scapa de stres?

Pentru a reduce stresul, puteţi inhala aroma unui ulei esential.  Se toarnă câteva picături de ulei esential pe o minge din bumbac şi apoi se miroase pentru a calma mintea  şi  a reduce stresul.Puteţi adăuga câteva picături de ulei esential in apa de baie. Bucuraţi-vă în propria cadă timp de cel puţin 10 minute pentru a scapa de neplacutul stres. Cu o lampa de aromoterapie sau cu o lumânare  se poate umple aerul din camera cu un  parfum liniştitor.

Uleiuri de aromoterapie pentru gestionarea stresului

Mai multe uleiuri esentiale sunt capabile pentru a reduce stresul. Pentru a te vindeca de anxietate, se poate folosi busuioc, lavanda, bergamota, ylang ylang, chiparos, ienupar, uleiuri esenţiale de iasomie şi tămâie.

Lemnul de santal, scortisoara, ylang ylang, lavanda, iasomie, lămâie şi trandafir uleiurile esenţiale pot ajuta la depăşirea neliniştii.Depresia ar putea fi prevenita cu trandafir, lemn de santal, lavanda, grapefruit si uleiuri esentiale cu nucsoara.Pentru a depăşi nervozitatea, puteţi folosi lemn de santal, lavanda, ylang ylang, bergamota şi uleiuri esenţiale de scorţişoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *