Bijuterii la reducere de Black Friday 2015

bijuterii black fridayDe Black Friday nu doar pretul hainelor este redus, ci si pretul bijuteriilor. Asta este o veste foarte buna avand in vedere ca ne sunt indispensabile. Sa fim sincere, nu toata lumea are bani pentru a cumpara bijuterii exclusiviste. Exista insa varianta de a cumpara bijutetii care sa arate asemeni celor pretioase, ieftine dar chic, ce va pot accesoriza cu succes tinutele preferate. Desigur, totul depinde de stil, purtate in mod gresit s-ar putea sa arate foarte ieftin. In acest articol imi propun sa vorbim despre cum sa purtam accesoriile pe care nu cheltuim o avere in asa fel incat sa arate scump.

Uneori, un look monocrom poate fi plictisitor. Din aceasta cauza se recomanda sa purtati o tinuta sofisticata accesorizata cu bijuterii contrastante ca si culoare. O tinuta complet alba va arata uimitor cu accesorii frumoase. Doar imaginati-va purtand haine albe cu accesorii aurii. Veti arata incredibil de cool. Nu va fie teama de experiente. Accesoriile de lux vor arata minunat cu rochii formale sau tinute office. Incercati sa combinati aur cu argint sau lemn cu metal. In cazul in care aveti dubii, purtati contraste ce vor face ca accesoriile sa arate opulente. De exemplu, daca purtati accesorii simple, tinuta indrazneata este cea mai potrivita si invers, daca purtati accesorii mari, tinuta trebuie sa fie cat mai simpla. Totul este sa pastrati un echilibru.

Online veti gasi o multime de magazine care comercializeaza bijuterii fantezie atragatoare. Pretul acestora nu este mare, in mod normal, insa va fi cu mult mai mic de Black Friday, adica, pe 20 noiembrie, dar si in weekendul ce urmeaza acestei vineri. Consultati paginile online si mai devreme, din experientele anilor trecuti, sunt magazine care vin cu promotii si reduceri  inca din 19 Noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *