Tinuta balul bobocilor 2013

      Balul bobocilor este un eveniment important din viata liceenilor si a studentilor si are loc in primul an de liceu, respectiv clasa a IX- a, sau primul an de facultate in cazul studentilor. Este momentul asimilat cu botezul, un mod unic de a le ura bobocilor bun venit in viata de liceu sau de facultate. Cum vremurile au evoluat foarte mult la fel si pretentiile participantilor la balul bobocilor sunt tot mai ridicate din 2 motive: in primul rand pentru a fi cel mai frumos/a boboc/boboaca de la bal si in al doilea rand pentru a atrage simpatia si atentia celor din jur. Este un moment asteptat cu nerabdare si de asemenea si pregatirile incep cu ceva timp inaine de marele eveniment.

    Bobocii trebuie sa isi aleaga cu grija vestimentatia astfel incat sa fie una potrivita pentru eveniment, sa fie in conformitate cu conformatia corpului, sa te puna in evidenta si nu sa iti scoata in relief defectele. Pe langa vestimentatie, si incaltamintea joaca un rol important deasemenea si trebuie aleasa cu mare grija: sa se potriveasca cu tinuta, tocul sa aiba o anunmita dimensiune astfel incat sa iti asigure stabilitate (niciodata sa nu va puneti niste tocuri foarte inalte daca nu sunteti obisnuite deoarece o sa cadeti in penibil si o sa aveti un mers de ratusca), culoare trebuie sa fie asortata cu geanta sau cu accesorile pe care va hotarati sa le purtati in seara cea mare. Daca va hotarati sa purtati pantofi decupati asigurati-va ca aveti pedichiura curata si ingrijita si sa fie de aceeasi culoare ca si manichiura.

     Iti propun o serie de rochite ideale pentru balul bobocilor 2013, cu ajutorul carora vei atrage toate priviri si admiratia colegilor. Rochiile lungi sunt o alternativa buna, te pun intr-o lumina buna, te incadreaza in categoria persoanelor cu gusturi rafinate si delicate.

Rochie balul bobocilor 2013  Rochie balul bobocilor 2013    rochie bal     Rochie pentru bal         Rochie eleganta bal                 Rochie bal

    Daca, insa nu esti adepta rochiilor lungi deoarece esti prea scunda ori nu vrei sa ai toata noaptea grija rochiei sa nu o agheti sau sa o rupi, iti propunem si cateva modele de rochii pentru balul bobocilor scurte dar in acelasi timp elegante care se potrivesc de minune evenimentului.

Rochie scurta bal Rochie bal1 rochie balul bobocilor         Rochie pentru balul bobocilor1 2013      rochie scurta balul bobocilor 2013       Rochie Sheri hill bal

     Acum ca ti-am propus o serie de modele de rochii cu ajutorul carora vei atrage toate privirile asupra ta, ma gandeam sa iti propun si cateva idei de incaltaminte, pentru a fi stralucitoare din cap pana in picioare. Incercati ca pantofii pe care ii alegeti pentru seara balului sa nu fie foarte impopotonati si colorati, deoarece riscati ca toate privirile sa fie atintite asupra lor si astfel o sa iesiti in evidenta intr-un mod negativ.

Sandale balul bobocilor   Pantofi pentru balul bobocilor     Pantofi ocazie    pp

    Seara balului bobocilor erprezinta inceputul unei noi etape a vietii de licean sau de student, de accea inpresia pe care o veti lasa este extrem de importanta si va va consolida statutul in timpul anilor de liceu respectiv studentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *