Rochie banchet – modele 2016

0f140cd300db0aee9ce04c37aeee6622Banchetul, cel mai frumos si important eveniment al adolescentei, de aceea este important ca si rochia de banchet sa fie una pe masura evenimentului. Indiferent ca participi la banchetul de sfrasit de gimnaziu, sau la cel de sfarsit de liceu sau la cel de la terminarea facultatii este important sa fii o prezenta delicata si feminina, de accea rochia trebuie aleasa cu foarte mare grija si atentie. Indiferent ca optezi pentru o rochie lunga, scurta sau asimetrica trebuie sa optezi pentru o culoare intensa daca doresti sa iesi in evidenta, sau una mai cuminte daca iti doresti sa ramai in „banca ta”.

Poti alege o rochie delicata din dantela brodata, scurta sau trei-sferturi care iti va conferi un look deosebit, elegant, rafinat si plin de delicatete, model care iti va da o suplete si te va ajuta sa iti creezi un look de diva, dantela este folosita pentru realizarea celor mai fine si suave modele de rochii, cu un asemenea model nu vei da gres la nici un eveniment.

rochie banchet   rochie banchet dantela   Rochie dantela vara   Rochie banchet scurta 

Rochie dantela banchetRochie caffee   Rochie frumoasa banchet(1)

 

 

 

 

 

 

 

Rochie dantela bordo   Rochie albastra   Rochie banchet scurta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rochia lunga in schimb este o rochie de banchet care te ajuta sa fii frumoasa, avand abilitatea de a ascunde unele defecte, pot ascunde burtica inestetica, un picior care nu e tocmai perfect, si chiar inestetica celulita. Deci daca te simti complexata de ceva ai variante sa alegi un model de rochie de banchet care sa te avantajeze..

Rochie lunga banchet   Rochie banchet crem   Rochie verde lunga   Rochie lunga dantela roz pudra      Rochie rosie lungaRochie verde   Rochie imprimeu floral                      Rochie fucsia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *