Ie romaneasca cu motive traditionale

ie cu motive traditionaleIe romaneasca cu motive traditionale este must have-ul acestui an. Ia este o componenta a portului traditional romanesc,reprezentand parte superioara a costumuli, este o mandrie a noastra, iar de ceva timp a inceput sa fie o piesa vestimentara foarte cautata atat in tara cat si in strainatate. Vedetele din Romania au inceput sa duca ia si peste hotare, fiind o piesa vestimentara foarte apreciata de marii designeri. Ia este confectionata din bumbac 100%, de culoare alba pe care sunt brodate cu ajutorul masinilor de cusut, diverse motive traditionale in diverse nuante.

In trecut motivele erau cusute manual pe ie de catre bunici, strabunicii nostrii cand se intalneau la claca, unde se canta si de cusea in acelasi timp. Acest obicei sa mai pastreaza astazi doar in zonele rurale si doar de oamenii in etate care nu vor sa piara si acest obicei.

Ia se bucura si de o zi in care este sarbatorita pe teritoriul national, si anume 24 Iunie a fiecarui an se serbeaza „Ziua inernationala a iei”

Ia este usor de purtat, se poate combina atat cu pantaloni eleganti cat si cu jeansi, merge atat la fusta de blugi cat si la o fusta elegnata, poate fi purtata in orice combinatie si iti ofera o comoditate si un rafinament aparte.

Cele mai frumoase si vandute modele de ii.

ie traditionala   ie cu motive albastre   bluza tip ie

 

 

 

 

ie cu insetii albastre   bluza tip ie cu maneca scurta   bluza tip ie neagra

 

 

 

 

 

 

 

bluza tip ie   bluza tip ie cu ciucuri   bluza tip ie cu model

 

 

 

 

 

 

 

tie traditionala rosie   bluza ie   model ie

 

 

 

 

 

 

 

model de ie   model ie colorata   model ie negara

 

 

 

 

 

 

 

ie   ie cu albatru   ie traditionala

 

 

 

 

 

 

 

ie   ie cu maci   ie

 

 

 

 

 

 

 

215190

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *