Costume de baie – modele 2016

s-l225Este bine sa ai cel putin cateva seturi de costume de baie – modele 2016 pentru a fii in ton cu noile tendinte care se cam schimba de la an la an. Daca in trecut doamnele si domnisorele nu puneau asa mare accent pe aceasta piesa vestimentara sezoniera, ei bine, in prezent costumele de baie sunt la mare cautare inaintea inceperii sezonului estival. Daca ai o piele bronzata (fie obtinuta la solar, sau la saloanele de bronzat organic) cel mai bine iese in evidenta cu un costum de baie din doua piese, alb, fiind cea mai de senzatie combinatie care va atrage toate privirile.

In anul 2016 se poarta costumele de baie din doua piese, in diverse combinatii coloristice, deoarece aceste modele iti permit sa te si bronzezi pe cand un costum dintr-o singura piesa nu te lasa sa ai parte de un bronz uniform. De obicei costumele dintr-o piesa fie sunt purtate de persoanele care nu sunt inzestrate de mama natura cu un corp bine sculptat, fie de viitoarele mamici sau de persoanele care vin la plaja doar pentru a impresiona audienta si nici decum pentru a face plaja.

Costumele de baie din doua piese modele 2016 nu sunt in totalitate formate dintr-o singura culoare, fiecare model avand cate un accesoriu aplicat in alt nuanta, fie dantela, fie un imprimeu floral, fie aplicatii flori 3D, capse sau alte tipuri de accesorii.

Cele mai bine vandute model de costume de baie 2016 sunt urmatoarele<3

costum baie 2016   Costum baie 2016   Costum baie dama 2016

 

 

 

 

 

Costum de baie albastru   Costum de baie roz   costum baie 2016

 

 

 

 

 

 

 

costum baie gri   costum de baie verde 2016   Costum de baie alb

 

 

 

 

 

 

 

costum baie blue   Costum de baie mov modele 2016Cosum mov cu galben

 

 

 

 

 

 

 

costum-de-baie-negru   costum-de-baie-imprimeu   costum-de-baie-orange

 

 

 

 

 

 

 

costum-de-baie-bleumarin   costum-de-baie-cu-imprimeu   costum-de-baie-negru

 

 

 

 

 

 

 

Costum de baie imprimeu floral   cosum de baie din doua piese Costum baie roz fosforescent

 

 

 

 

 

 

 

Costum de baie colorat 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *