11 tinute exceptionale pentru vara aceasta, venite din partea Penelopei Cruz

penelope-cruz-image

Deoarece moda se afla in perpetua schimbare, este important sa ramanem totdeauna in pas cu ea pentru a deveni mai stralucitoare si mult mai frumoase. In plus, dat fiind faptul ca bugetul nostru este limitat, nu ne putem permite sfatul unui specialist in acest domeniu, motiv pentru care suntem nevoite sa ne documentam cel mai adesea in aceasta privinta. Tendintele se afla in continua schimbare, deoarece designerii isi aduc zi de zi contributia in lumea vasta a modei.

Penelope Cruz este o sursa de inspiratie pentru multe femei din aceasta lume, ea fiind o actrita deosebit de cunoscuta si apreciata la nivel mondial. Frumusetea sa este totdeauna completata de tinuta rafinata pe care o are ori de cate ori se afla in fata camerelor de filmat, atragand dupa sine privirile curioase ale paparazzilor si a celorlaltor persoane care se afla in preajma ei.

Stim cat de important este aspectul tau fizic si cat de mult iti doresti sa arati totdeauna stralucitoare in fata persoanelor din jurul tau, de aceea este necesar sa cunosti, mai intai de toate, tendintele si abia apoi sa selectezi tinuta care te avantajeaza cel mai bine. Nu uita faptul ca, atunci cand vine vorba despre ceea ce ti se potriveste si ceea ce nu te avantajeaza, este esential sa poti face diferenta – de exemplu, in cazul unei coafuri, diferenta poate fi facuta de cativa milimetri.

Iti prezentam zece tinute spectaculoase ale celebrei Penelope Cruz, special concepute pentru seratele dansante, petrecerile de tip cokctail si alte evenimente deosebite, care necesita un look mai rafinat, mai deosebit. Prin intermediul lor, vei fi cu siguranta admirata de cei dimprejur, iar privirile lor te vor urmari la fiecare miscare. Ia in calcul aceste tinute atunci cand te prezinti la urmatorul eveniment deosebit, alegand-o cu multa grija si migala pe aceea care iti valorifica trasaturile si isi ascunde defectele.

pc1 pc2 pc3 pc4 pc5 pc6 pc7 pc8 pc9 pc10 pc11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *