Unghiile cu gel UV – Ultima tendinta in manichiura

Unghiile cu gel UVUnghiile cu gel UV sunt ultima tendinta in moda unghiilor. Aceasta metoda reda stralucirea si sanatatea unghiilor, acestea capatand un aspect cat se poate de natural. Spre deosebire de extensiile de unghii acrilice, unghiile cu gel UV nu sunt predispuse la spargere si rezista mai mult .

Beneficiile gelului UV :

Aspectul natural si durabil

Unghiile cu gel UV sunt superioare extensiilor de unghii acrilice si fibre in mai multe moduri. In primul rand, spre deosebire de cele acrilice ,unghiile cu gel UV nu par artificiale. Aceste unghii sunt mai subtiri si mai stralucitoare decat extensiile de unghii standard. Cele cu gel UV nu capata o culoare de galben in cazul in care sunt expuse foarte mult la soare sau caldura. Mai mult chiar, aceste sunt inodore si nu se sparg sub niciun chip. Unghiile cu gel UV, dureaza in medie cel putin trei saptamani, iar costurile sunt net inferioare celor cu fibre sau acrilice.

Previne infectia unghiilor

Deoarece aceste unghii nu sunt permeabile la apa sau alte fluide, reduc foarte mult riscul infectiilor.

Usurinta  îngrijirii unghiilor

Cu gel UV, unghiile necesita o ingrijire minima. Ele pot fi taiate fara teama de a se rupe. Unghiile cu gel UV sunt cele mai potrivite pentru arta. Se pot sculpta cu usurinta.
Cupio.ro

Usurinta in eliminarea unghiilor

Pentru o inlaturare permanenta aveti nevoie de gelul special pentru indepartare UV sau de acetona.

Pericolele unghiilor cu gel UV

Desi exista kituri de unghii cu gel UV care se pot folosi la domiciliu, aplicarea necorespunzatoare ar putea provoca daune grave. Mergeti intodeauna la o manichiurista priceputa in cazul in care nu va descurcati.

Cupio.roCupio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *