Metode pentru a scapa de ridurile de pe frunte

riduri-shutterstockFruntea, este zona unde ridurile isi fac cel mai des si cel mai repede aparitia. Ridurile  apar datorita stersului, grijilor, incruntarilor sau diferitelor expresii ale fetei 🙂

O solutie pentru a scapa de riduri fara  a trece prin operatie este  liftingul lichid.

Pielea este sustinuta de pachete adipoase care in timp gliseaza si deformeaza conturul fetei. In plus, sufera din cauza radiatiilor solare sau a fumatului. Cu timpul, santurile din jurul nasului, gurii si de sub buze se adancesc, colturile gurii coboara, buzele isi pierd volumul, iar sprancenele se lasa. Pentru a redobandi aspectul tanar al fetei, stergerea ridurilor nu este suficienta, fiind necesara reconstruirea volumetriei faciale. Este o procedura noua, fara efecte secundare importante, dar cu rezultate indelungate.

Cum se realizeaza

Injectarea se face cu un acid poli-L-lactic, procedura in sine durand in medie 30 de minte.

Nu se face sub anestezie generala, ceea ce constituie un avantaj atat de cost, cat si de timp de recuperare. Sunt necesare trei sedinte separate la interval de doua luni, urmand ca efectul sa fie intretinut prin sedinte ulterioare la recomandarea medicului la minimum un an de la ultima injectare.

Recuperarea dureaza doar o zi

Este un produs lent resorbabil, al carui efect devine evident in patru-sase saptamani.

Efectele raman vizibile timp de doi ani

Procedura este contraindicata persoanelor cu probleme acneice sau infectioase (herpes), fiind necesara intai tratarea acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *