5 modele de manichiura pentru 2013

O manichiura perfecta nu mai este o optiune pentru etalarea mainilor ingrijite, ci este un accesoriu ce are rolul de a ne completa look-ul, in maniera echilibrata. Tendintele unghiilor la moda sunt atat de atragatoare, incat ati vrea sa le incercati pe toate.

Daca anotimpul alb a adus in prim plan nuantele inchise, acum este mometul ca lasandu-va libera fantezia, sa va puneti imaginatia la contributie imbinand modele si culori. Puteti sa fiti stralucitoare sau naturale, fiecare stil de manichiura va avea un cuvant de spus despre personalitatea voastra si despre starea de spirit.

Colorate si fosforescente

colorate si fosforescenteIn culori aprinse si luminoase, de la cele pastelate, pana la cele mai excentrice fosforescente, manichiura devine punctul de interes al acestui sezon. Tot ce pana nu de mult era considerat extravagant, lucru valabil si pentru aspectul unghiilor, a devenit in prezent un trend de urmat de fiecare modista. Ticlam, rosu aprins, turcoaz sau verde menta sunt adevarate provocari pentru acelea dintre voi, care fara sa fie defel sfioase, le place sa fie in centrul atentiei.

Manichiura efect 3 D

manichiura 3 DO simpla reconstructie a unghiilor nu va mai multumeste? Se prea poate sa fi incercat deja toate tehnicile de manichiura propuse de manichiurista voastra confidenta. Acum aveti posibilitatea sa alegeti o procedura unica si exclusiva, ce va promite rezultate surprinzatoare. Intregul proces de realizare implica o serie de tehnici ale caror rezultat final vor fi niste unghii in relief, cu un efect deosebit.

Manichiura efect crackle

manichiura crackleTehnica ”crackle” provine din pictura si presupune niste tehnici speciale care transforma aspectul unei suprefete oarecare intr-una aparent crapata. Se realizeaza prin crearea unor striatii cu efect de crapaturi sau de antichitate. In mediul cosmetic este posibil de efectuat prin intermediul unor lacuri speciale. Unul, intr-o nuanta neutra, transparenta sau colorata are rol de baza iar celalalt are efect de ”imbracaminte”, fiind si cel care imprima efectul ”crackle”.

Holograme si pe unghii

manichiura efect hologramaPentru realizarea unei manichiuri ”efect holograma”, secretul consta in particularitatea lacului. Este vorba despre un tip de oja speciala, cu o consistenta mai densa, care aparent se intinde destul de greu pe unghii. Ceea ce o diferentiaza de altele utilizate pentru crearea diverselor modele de manichiura, sunt microparticulele care intra in componenta acesteia si care atragand lumina, creaza acel efect holografic.

Glazurate, de catifea

manichiura catifelataUna dintre tendintele ce au transformat manichiura in arta, este efectul unghiilor de catifea sau aparent glazurate. Aspectul tridimensional se datoreaza prezentei in lacurile speciale, a unor microparticule pufoase ce transforma unghiile, acestea devenind catifelate si luminoase. Este vorba despre o manichiura ingenioasa ce isi va pune amprenta pe look-ul adoptat, pentru o seara eleganta.

Cupio.ro

Latest Comments
  1. munteanu
    Răspunde -
    • Alexandra N
      Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *